Ik ben een natuurlijke verbinder. Down-to-Earth, Open minded en Pragmatisch.

Onderzoek naar de dynamiek van lichaam en geest is de voortdurende rode draad in mijn leven en hoe ik met mensen werk. Ik begeleid mensen 1 op 1 om tot inzicht over de essentie van jezelf te komen en bij het praktisch toepassen van (spirituele) inzichten in het dagelijks leven. Dit doe ik o.a door wekelijkse LiveStreaming op mijn Youtube-kanaal: Leeji

Wat ik heb geleerd is te bewegen op de golven van emoties, kennis en weerstand, zowel van het fysieke als het mentale. Meegaand in het dagelijks ritme van de cultuur waar ik me begeef en toch trouw te blijven aan mijn eigen behoeften.

Ik heb een achtergrond in kunst, mode, massage, healing, fotografie en documentaire-filmmaken. En (zelf)-reflectie is vaak de basis van creativiteit in mijn leven. Observatie, fascinatie en betrokkenheid bij processen. Van mijn eigen lichaam, geest, emoties, gedachten en ervaringen. Maar vooral die van anderen. Ik heb daardoor lange tijd gewerkt met lichaamsgerichte therapieën.

Ik help je graag te ontdekken waar jij behoefte aan hebt, hoe jij je voelt, en wat je inspireert. Je inzicht te geven in hoe jij ‘in elkaar zit’. Zodat je kunt leven in de unieke flow van jouw authentieke expressie.

Welkom op mijn website!