Ik ben een persoon die ik het beste kan omschrijven als een Natuurlijke verbinder en Bewustzijnscoach.

Wat ik heb geleerd is te bewegen op de golven van emoties, kennis en weerstand, zowel van het fysieke als het mentale. Meegaand in het dagelijks ritme van de cultuur waar ik me begeef en toch trouw te blijven aan mijn eigen behoeften.

Ik heb een achtergrond in kunst, mode, vormgeving, massage en healing. De basis van alle creativiteit in mijn leven is altijd (zelf) reflectie. Observatie en betrokkenheid bij processen. Van mijn eigen lichaam, geest, emoties, gedachten en ervaringen. Maar vooral ook van die van anderen. Ik heb daardoor lange tijd gewerkt met lichaamsgerichte therapieën.

Het onderzoeken van de dynamiek van lichaam en geest is de voortdurende rode draad in mijn leven en hoe ik met mensen werk. Want daardoor is het makkelijker om de basis te ervaren. Te voelen wat er gevoeld wordt, te laten opkomen wat er gedacht wordt en te surfen op de onontkoombare speelse beweging van het leven. Jouw leven.

Ik help je graag te ontdekken waar jij behoefte aan hebt, hoe jij je voelt, en wat je inspireert. Zodat je kunt leven in de unieke flow van jouw authentieke expressie.

Welkom op mijn website!